Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

Misija i vizija

Rastući problem u Svetu jeste snabdevanje energijom koja održava moderno društvo današnjice. Jeftina i ekološka proizvodnja, racionalna potrošnja, dugotrajno skladištenje i obnovljivost samo su neki od činilaca koji sputavaju stvaranje održivog enegetskog sistema koji može da podrži dalji razvoj čovečanstva. Grejanje i klimatizacija su oblasti čijim razvojem i unapređivanjem mogu da se postignu značajni rezultati u prevazilaženju poteškoća pri proizvodnji i eksploataciji energije.

Proizvođač – distributer – projektant – investitor – izvođač čine lanac u procesu realizacije projekata grejnih i rashladnih instalacija, a portal treba da poboljša kvalitet međusobne saradnje "karika" ovog lanca.

ŠtampajPošalji prijatelju

Komentari

Miljan
31 01 2012
Postovani, interesuje me peć na pelet za potrebe centralnog grijanja, ali sa mogućnošću da se kuva i eventualno peče u rerni, ali prije svega kuva. Kvadratura oko 200 kvadrata. Centralno grijanje je sa ugradjenim radijatorima po sobama. Kuća je sa prizemljem i spratom. Na drugom spratu posjedujem još jednu cjelinu, od oko 100 kvadrata, ali je tu već razvučeno podno grijanje na vodu. Interesujeme takodje i jedan kotao za tu namjenu. S obzirom da su to dvije vrste grijanja, za radijatore je potrebna temperatura oko 70 stepeni, dok za podno grijanej znatno niže, kako je moguće to kombinovati i dali Vaša firma ima riješenje ad se u jednoj peći objedini sve ovo. Čuo sam za Vas da ste kvalitetna i ozbiljna frima, pa Vas molim za iskren i detaljan odgovor. Ja sam inače na primorju, u Crnoj Gori. Kod nas nisu tako velike hladnoće, ali zbog kvalitetnijeg posla sa gostima u toku zime, želim da investiram u centralno grijanje.
 

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost