Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

Etaž katalog 2.0 - interaktivni katalog proizvoda

Interaktivni katalog proizvoda je kompjuterski program koji korisniku omogućuje da na brz i lak način dođe do željenog proizvoda, njegove cene i karakteristika. Proizvodi su iz asortimana firme Etaž i dati sa veleprodajnim i maloprodajnim cenama tako da je katalog pogodan za projektante, izvođače , maloprodajne i veleprodajne distributere.

Etaž katalog - desktop program

Program ima mogućnost ažuriranja cena i prodajnog asortimana putem interneta tako da korisnik uvek ima najnovije informacije o proizvodima u ponudi. Podaci kataloga u programu sinhronizuju se u odnosu na katalog na veb sajtu. Podaci koji se ažuriraju su kategorije, nazivi i opisi proizvoda, slike proizvoda, podaci o proizvođaču, kataloški brojevi artikala, opisi artikala, cene i tehnička dokumentacija. Modul "Moj projekat" omogućuje da korisnik može da naravi listu artikala, da tu listu sačuva, kasnije menja, može da je odštampa u vidu veleprodajnog ili maloprodajnog predračuna ili pošalje mejlom Etažu.

Program sadrži i pretragu proizvoda prema šifri i opisu artikla, nazivu i modelu proizvoda i prema proizvođaču.

Program može koristiti bilo ko ali mogućnost sinhronizacije može imati samo korisnik koji se prijavi preko korisničke forme u programu koristeći registracioni kod. Za sve detalje oko poručivanja programa i registracije kontaktirajte Etaž.

Detalje o programu možete pronaći u uputstvu programa na linku Etaž software 2.0 help

ŠtampajPošalji prijatelju

Etaž d.o.o.

Industrijska bb, Beograd - Vrčin

www.etazgrejanje.com

Komentari

Plum Design
04 10 2013
Program Vise nije aktuelan. Sve funkcionalnosti su sada dostupne preko sajta etazgrejanje.com.
 
Goran
11 10 2012
zdravo, vec iz prilozenog vidim da je program dobar, ali ne mogu da ga downloadujem, ustvari gde god probam, opet izbaci istu stranu, mozete li da mi kazete kako da download program. Pozdrav
 
BOJAN DJURASEVIC
13 02 2012
da li imate pelete na lageru
 
Djordje
12 08 2011
zanimljivo
 
cedo
05 08 2011
ok
 
Miljan
01 04 2011
Vrlo koristan program. Malo je komplikoano dok sam pohvatao one sitne ikonice. Da pohvalim one koji su ovo smislili, mada su mogli malo vise da se potrude barem za nas poctnike.
 
Mitovski Bosko
28 12 2010
Izvanredno
 

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost