Brivis StarPro serija obuhvata dva proizvodna programa ventilacionog grejanja na gas:

  • Brivis StarPro MAX (HX) Visokoefikasni
  • Brivis StarPro PLUS (MX) srednje efikasni

Brivis StarPro MAX proizvodni program ima izvanredne ocene energetske efikasnosti od čak 5.8 zvezdica. Ova visoka ocena znači da vam vaš sistem obezbeđuje najviši nivo komfora uz najmanje troškove grejanja.

Brivis HX - Spoljna jedinica

Visoka efikasnost je samo deo priče, Brivis StarPro MAX program vam takođe obezbeđuje najviši nivo kvaliteta i fleksibilnosti i najbolju vrednost za uložen novac.

Brivis StarPro PLUS srednje efikasni proizvodni program koristi sve velike mogućnosti i prednosti Brivis StarPro MAX proizvodnog programa, ali sa ocenom srednje efikasnosti. Brivis StarPro PLUS serija ima efikasnost u rasponu od 4.2 zvezdice do 4.4. zvezdica.

Brivis HX - Spoljna jedinica

Napredna tehnologija

Tehnologija koja se koristi u Brivisovoj StarPro seriji je vrhunac Brivisovog pedesetogodišnjeg iskustva u segmentu grejanja u Australiji. Mogućnosti Brivisove StarPro serije garantuju da grejna tela efektivnije zagrevaju vaš dom uz najmanju potrošnju energije i novca. Svaki aspekt Brivisove StarPro serije je osmišljen kako bi bio efikasan, pouzdan, nenametljiv i zdrav po vas.

Brivis HX i MX - Unutrašnja jedinica

Brivisova StarPro serija grejnih tela sada poseduje varnični sistem paljenja gorionika. Senzor plamena na kraju gorionika šalje signal kako bi potvrdio da postoji paljenje duž čitavog gorionika. Dotok gasa dostiže maksimum da bi brzo zagrejao razmenjivač toplote. Ventilator koji reguliše cirkulaciju kreće polako da se okreće i lagano dostiže optimalnu brzinu za zagrevanje kuće. Ovo omogućava da uključenje grejnog tela bude izuzetno tiho, zagrevanje za najkraće moguće vreme, kao i da ne osetite hladno strujanje kada ventilator počne da radi.

Zoniranje

Brivisova StarPro serija poseduje napredni energetski sistem upravljanja (ESU). Njegova glavna prednost je podela na zone, što znači da možete podeliti vaš dom na najviše četiri odvojena prostora za grejanje ili, ukoliko želite da zagrejete celu kuću, možete grejati sve zone odjednom. Čitav proces podele na zone reguliše automatski Brivisov Upravljač

Brivis MX - Spoljašnja jedinica

Brivis HX - Spoljna jedinica

Brivis HX i MX - Unutrašnja jedinica

Pored ovoga, još jedno energetsko unapređenje je Brivisov prilagodljiv sistem zonske podele; mogućnost StarPro serije da smanji potrošnju do 80%. Grejno telo detektuje koliko je zona trenutno aktivno i automatski smanjuje energiju i ventilaciju na odgovarajuću meru. To znači da ukoliko želite da grejete samo određene delove kuće, ne rasipate energiju. Obratite se svom dileru u vezi sa podelom na zone.

Fleksibilnost

Brivisova StarPro serija je dizajnirana da se lako postavi ispod krova, ispod poda ili nenametljivo izvan kuće. Interna jedinica se može rastaviti, a zatim ponovo sastaviti na krovu radi lakše i brže ugradnje. Servisne dozvole su usklađene kako bi Brivisov StarPro segment mogao da stane u bilo koji prostor.

Najveći izbor

Brivisova StarPro serija sadži nekoliko različitih opcija i modela kako biste imali mogućnost da odaberete grejno telo koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Brivisova StarPro serija se može regulisati našim najnaprednijim sistemom kontrole, Brivisovim Upravljačem, programibilnim ili manualnim termostatom. Možete čak direktno povezati grejno telo na većinu kućnih sistema za upravljanje.

Brivisova StarPro serija poseduje Extra Air (XA) modele koji vam omogućuju dodatak Brivisovog ICE rashladnog sistema, čime regulišete klimu tokom čitave godine.

Brivisov StarPro MAX segment grejnih tela je takođe dostupan i kroz segment LPG modela (prirodni gas).

Ključne stavke

  • Visoka efikasnost (do 5.8 zvezdica)
  • Kompjuterska dijagnostika u sistemu
  • Brivis adaptivno zoniranje
  • Fleksibilnost instalacije
  • Napredne opcije kontrole
  • Brivis ICE Add-on sistem za hlađenje

Eventus Energy d.o.o.

Braće Jugovića Br. 3, Svilajnac

www.eventus.rs

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar