Brivisovo DualComfort grejanje i hlađenje

Grejanje na gas je opcija manjeg novčanog utroška nego grejanje na električan pogon. U hladnijim vremenskim uslovima, zagrevanje na gas je efikasnije i udobnije, jer izvor toplote gasnih aparata nije pod uticajem niskih spoljašnjih temperatura kao što je slučaj kod električnih sistema.

Brivisov DualComfort kombinuje ventilaciono grejanje na gas i osvežavajuće rashlađivanje vazduha koje vam obezbeđuje superiorno rešenje za grejanje i hlađenje cele kuće po pristupačnoj ceni.

Sistem koristi istu mrežu kanala za distribuciju vaduha do svake prostorije. Grejanje i hlađenje može biti zonirano i imate mogućnost grejanja cele kuće, što nije mogućnost sa centralnim iverter klima sistemima.

Brivisov DualComfort integrisani sistem kombinuje najbolju formu grejanja i najbolju formu hlađenja. Ovaj sistem je krajnja alternativa svim električnim centralnim inverter klima sistemima.

DualComfort rešenje kombinuje StarPro seriju centralnog gasnog grejanja sa Brivisovom Ice serijom za hlađenje i Brivisovog Networker termostata za potpunu kontrolu.

Fleksibilne opcije instalacije

Sa DualComfort rešenjem grejanja i hlađenja možete instalirati i grejanje i hlađenje u isto vreme, ili prvo instalirajte samo grejanje i pripremite se za hlađenje koje se može dodati kasnije po želji. To vam daje mogućnost da vaša instalacija ispuni vaše ekonomske ili sezonske potrebe.

Sistem ima mogućnost da koristi prirodan gas ili tečni naftni gas (TNG). Možete čak i direktno povezati grejač sa većinom automatizovanih sisema u kući (pametne kuće).

Šta čini centralno ventilaciono grejanje i dodatno hlađenje atraktivnim?

  • Niži kapitalni troškovi kako bi se postiglo grejanje i hlađenje u čitavoj kući
  • Ušteda na troškovima za grejanje na duži period, zbog nižih troškova energije za rad
  • Potpuno integrisan sistem grejanja i hlađenja
  • Produžena opcija instalacije, instalirajte prvo grejanje a hlađenje dodajte kasnije
  • Zajednička mreža kanala i otvora za distribuciju vaduha do prostorija, i za grejanje i za hlađenje
  • Zoniranje

Sve su ovo bitni razlozi za razmatranje Brvisovog DualComfort sistema kao izbora za grejanje i hlađenje u vašoj kući.

Eventus Energy d.o.o.

Braće Jugovića Br. 3, Svilajnac

www.eventus.rs

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar