• Komponente sistema
  • Varijante sistema
  • Projektovanje sistema
  • Uputstva za puštanje u rad, pogon, i održavanje
  • Dodatno važeći standardi i propisi

Prilog:
  • Protokol o puštanju u rad
  • Protokol o održavanju
  • Upitnik za dimenzionisanje solarnih sistema
Solarni sistemi - REHAU

Rehau d.o.o.

Batajnički drum 283 E, Beograd

www.rehau.rs

Komentari

Dusan
25 06 2016
Interesuju me Solarni vakumski kolketori REHAU WK koji planiram da montiran na krovu kuce, kolika je cijena i da li vrsite dostavu na teritoriju Crne Gore?
Unaprijed zahvalan!
 
Antonije Laketic
05 07 2014
Želim da izgradim jedan moderan solarni sistem za grijanje jedne Vile motelskog tipa u primorju.
Mislim da bi Vakuumski kolektori bili najbolji.Molimza Vašu cenjenu pomoč sa Vašim pisanim Uputstvima za izbor opreme,formiranje Hidraulične seme vezivanja kolektora i u opšte komponovanje sistema i montažu sa Vašom opremom
 
ADMIN - GREJANJE.COM
13 01 2012
Posetite sajt www.etazgrejanje.com Cene su tacne i merodavne. http://etazgrejanje.com/katalog.php?prodID=482 napomena: [Plum Design koji je tvorac i pokrovitelj ovog sajta, izradio je etazgrejanje.com, pa je logicno da cemo svoje dugogodisnje prijatelje i klijente reklamirati]
 
Aleksandar
13 01 2012
Pogledajte i druge ponudjace - cene su razlicite, naravno, i efikasnost je razlicita. Svakako se isplati, posto najvise energije zapravo bacite sa toplom vodom koju ne iskoristite ili se ona ohladi dok niste kod kuce. Takodje veliki rezervoar je odlicni napredak, jer necete ostati bez tople vode posle 10 minuta, a i nece vam smetati u kupatilu (kvadrartni metar kupatila je skup, a obicno ga zauzme bojler i to tamo gde najvise smeta.
 
Milan Petrovic
12 01 2012
Gradim kucu u Kumodrazu, opstina Vozdovac. Imam 4-clano domacinstvo. Kupio sam bojler od 150 l za toplu vodu (prohromski sa suvim grejacima) koji na sebi ima izvode za prikljucke na solarne energiju. Mozete li mi reci cenu panela (verovatno 2 kom), automatike, zastitnih ventila i svega ostalog sto je neophodno, kako bih pripremio neophodna sredstva i ako budete OK sa cenom da se dogovorimo o vasoj ugradnji istih. Pozdrav i sve najbolje. PS. Da li je isplativo u Srbiji ugradjivati tj. koristiti solarnu energiju?
 

Vaš komentar