Sada možete napraviti sopstveni katalog tehničke dokumentacije za sve proizvode i rešenja Danfoss Daljinske Energije.


Na Danfoss stranici tehničke dokumentacije, možete pretraživati dostupnu dokumentaciju, pregledati je u iPaper formatu i preuzimati PDF datoteke, jednostavnim ulaskom na sajt (www.tehnickadokumentacija.grejanje.danfoss.com) - i ukoliko želite da napravite sopstveni katalog, trebate otvoriti korisnički nalog i ulogovati se.

Kada otvorite korisnički nalog, možete napraviti katalog tehničke dokumentacije prikupljanjem literature koja zadovoljava vaše potrebe. Svi katalozi će biti sačuvani i dostupni kada se ulogujete na sajt - dok ne odlučite da ih izbrišete.

 U slučaju ažuriranja dokumentacije iz vašeg kataloga, bićete automatski obavešteni.

 Jednostavno i brzo napravite katalog tehničke dokumentacije!

 Samo pratite ova tri koraka:

  1. Ulogujte se Prijavite se koristeći tekst polja u gornjem desnom uglu. Kriranje novog korisničkog naloga je jednostavno i besplatno.
  2.  Prikupite dokumentaciju Izaberite jednu od proizvodnih oblasti iz levog menija i izaberite dokumentaciju koja će biti deo vašeg kataloga - ili koristite pretraživač. Otvorite dokumenta tako što ćete kliknuti na ime datoteke - ili ga direktno dodajte u "Vaš Katalog". Takođe možete dodati više dokumenata istovremeno obeležavanjem kvadratića pored imena datoteka - a zatim kliknite na dugme "Dodati izabrano".
  3. Preuzmite Kliknite na dugme "Napravi Katalog" da biste sačuvali dokumentaciju sa imenom po vašem izboru i pripremili je za preuzimanje kao PDF datoteku.


Preuzmite izabranu tehničku dokumentaciju direktno sa stranice, pogledajte je na ekranu ili pošaljite na e-mail adresu.

Linkovi
> Posetite Danfossovu stranicu tehničke dokumentacije

Danfoss d.o.o.

Đorđa Stanojevića 14, Novi Beograd

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar