Na početku beše inovacija

Inovacija je Vaillant. Vaillant je inovacija. Tehnologije grejanja koje određuju epohu i učinci koji su ispred budućnosti tradicija su firme Vaillant. Sve to ima dobar razlog: Vaillant tačno poznaje zahteve tržišta. Beskompromisna orijentacija na korisnike najveći je prioritet u razvoju novih proizvoda, a kvalitet je kod Vaillanta sam po sebi razumljiv.

Ideje za grejanje iz Vaillanta, vodećeg inovatora u tom području, znaće savremenu sistemsku tehniku koja donosi grejanje i toplu vodu u Vaš dom i u njemu osigurava udobnost. Vaillantovim sistemima ostvaruje se ekonomičnost za sve namene, uz dosledni vrhunski kvalitet i savremen dizajn - za individualna grejna rešenja i uz garanciju prepoznatljivog imena. Simpatični ‘osmeh’ novog dizajna simbol je zadovoljstva korisnika.

Šta možete očekivati od Vaillanta pokazuje nova generacija kondenzacionih uređaja: inovaciona sistemska rešenja sa maksimalnom uštedom energije za sve namene i u svakoj kategoriji cene.

 

Savremena kondenzaciona tehnologija

Vaillantova kondenzaciona tehnologija troši manje energije nego što je to slučaj kod uobičajene proizvodnje toplote. Zahvaljujući izmenjivaču toplote velike površine izrađenom od nerđajućeg čelika iskorišćava se i toplota koja se nalaziu vodenoj pari, a koja kod uobičajenih tehnologija nestaje sa dimnim gasovima.

Princip rada kondenzacionog kotla

Primenom te savremene tehnologije ostvaruje se više od 17% uštedena troškovima grejanja u odnosu na uobičajene uređaje za grejanje,  a u istoj se meri čuva okolina. Uz kondenzacionu tehnologiju Vaillant nudi širok asortiman za sve moguće namene. Bio da se radi o gasnom zidnom ili gasnom stabilnom sistemu, nova generacija  kondenzacione tehnologije iz Vaillanta daje maksimalnu iskoristivost takođe i kod pripreme potrošne tople vode.

 

Uredništvo portala Grejanje.Com je odabralo proizvode iz asortimana Vaillant

 

Komentari

Slobodan Kablar
17 06 2018
Poštovani,isto pitanje kao što su vam uputili predhodni čitaoci.Da li da uzmem kondenzacioni kotao za radijatorski sistem grejanja ?Da li se stavlja veći broj rebara u odnosu na konvencionalno grejanje?Takodje bih koristio sanitarnu vodu!Koliko je procentualno isplativo kondenzaciono grejanje u odnosu na konvencionalno?Unapred se zagvaljujem!!!
 
nenad milunović
20 01 2017
kolika je ušteda kod radijatorskog grejanja i da li moraju da se stave veći radijatori i za koliko veći?
 
MILAN GLIŠOVIĆ
28 09 2016
RAZLIKA IZMEDJU TREĆE I PETE GENERACIJE KOTLOVA VAILLANT
 
perica
10 11 2013
Kakav je ucinak kondenzacionog kotla kod radijatorskog grejanja i da li je tacno da je ovaj sistem namenjen za podno grejanje.Kolika je usteda kod radijatorskog grejanja ako moze da se koristi za ovakav sistem.
 

Vaš komentar