Maksimalna kontrola nad grejanjem i hlađenjem vaše kuće - Networker kontroleri su jednostavni za očitavanje, nenametljivi i tehnološki napredni, a ujedno nisu nepotrebno komplikovani za upotrebu.

Brivisov Upravljač

Upravljač može raditi u automatskom ili manualnom režimu. U manualnom režimu - podesite temperaturu, a ostalo prepustite upravljaču. Održavaće podešenu temperaturu dok ga ne isključite.

U automatskom režimu Brivisov upravljač vam omogućava podešavanje željene temperature i vreme uključivanja, odnosno isključivanja za svaku zonu pojedinačno. To znači da se možete probuditi u zagrejanoj kući, čak i u najhladnije doba godine. Na upravljaču se nalazi jednostavan kružni potenciometar, LCD ekran sa jasnim i čitljivim prikazom uz pozadinsko osvetljenje zahvaljujući Elektro luminoscentnoj (EL) tehnologiji, koja omogućava vidljivost ekrana u slabo osvetljenom ambijentu ili noću.

Pri zonskoj podeli, na primer, za prizemlje i sprat mogu se zajedno koristiti dva Brisova upravljača za još precizniju kontrolu temperature u zonama. U toplijem periodu upravljač se može koristiti za rad Brivisovog sistema ispravanja ili rashlađivanja.

Kada je u radnom režimu hlađenja ili grejanja, upravljač se može programirati da isključi, odnosno uključi sistem nakon odlaska na spavanje, kako biste imali prijatne uslove za san.


Prednosti Bivis konrolera

  • Jednostavna upotreba
  • EL tehnologija pruža ravnomerno i jasno osvetljenje ekrana upravljača.
  • Dva Brivisova upravljača se mogu koristiti kombinovano za naprednu zonsku kontrolu.


Za više informacija kontaktirajte Eventus Energy d.o.o.

 

Eventus Energy d.o.o.

Braće Jugovića Br. 3, Svilajnac

www.eventus.rs

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar