Želite li „led“ uz to?

Sada kada ste odabrali svoje Brivis grejno telo, možemo vam omogućiti klimatski komfor tokom čitave godine uz pomoć dodatnog rashladnog uređaja iz Brivisove ICE serije proizvoda.

Brivisov ICE sistem hlađenja je potpuno integrisan klima uređaj za rashlađivanje koji obezbeđuje rashlađen, filtriran vazduh sa smanjenim procentom vlažnosti kroz cevi i otvore koji se koriste za centralno grejanje na gas. Brivisov ICE segment se može ugraditi u isto vreme kada i Brivisovo grejno telo ili kasnije.*

(Pri instalaciji Brivisovog ICE sistema na već postojeće centralno grejanje, mora se voditi računa da veličina i dizajn cevovoda budu odgovarajući. Ukoliko ugrađujete sistem centralnog grejanja i planirate kasnije da dodate Brivisov ICE sistem, naglasite to svom dileru kako bi pravilno odredili veličinu sistema.)

Unutrašnja jedinica Brivis ICE sistema za hlađenje je ugrađena u vaš sistem grejanja

Brivis ICE - spoljašnja rashladna jedinica

Sada možete imati najbolji potpuno objedinjeni sistem za grejanje i hlađenje osmišljen da garantovano obavlja svoju funkciju bez problema.

Kako Brivis ICE rashlađuje vaš dom?

Postoje četiri jednostavna procesa za proizvodnju hladnog vazduha:

  • Vazduh iz kuće se uvlači i filtrira kroz povratni vazdušni otvor.
  • Taj vazduh dalje dolazi do unutrašnjeg rashladnog kalema gde se toplota iz vazduha prenosi na rashladno sredstvo.
  • Tako ohlađen vazduh prolazi kroz cevi i ulazi u prostorije kroz ventilacione otvore na plafonu ili podu.
  • Razmenjena toplota vazduha se iz kalema prenosi rashladnim sredstvom do spoljašnjeg kalema gde se dalje prenosi na vazduh u okolini.

Kontrola

Brivisov ICE sistem se može kontrolisati Brivisovim Upravljačem ili Brivisovim programibilnim kontrolorom (za više informacija pogledati na strani 5). Brivisov Upravljač vam omogućava da formirate do pet odvojenih zona. Kombinacije do 4 ovakve zone se mogu programirati da se uključuju ili isključuju po potrebi.** (** Pri korišćenju ICE sistema sa StarPro jedinicom sa Brivisovim zonskim modulom od 24 volta. U suprotnom se mogu programirati samo 2 ili 3 zone)


Garancija

Brivisov ICE sistem hlađenja dolazi sa punom garancijom od pet godina na delove i servis.

 

Eventus Energy d.o.o.

Braće Jugovića Br. 3, Svilajnac

www.eventus.rs

Komentari

Saša Todorović
27 07 2017
Poštovani.
U fazi sam izgradnje vikend kuće u okolini Sremskih Karlovaca. Radi se o kući sa podrumom i dva nivoa stambenog prostora (Su+P+Pk). Osnova je površine 9.7 x 9.5.
Dostupan mi je prirodni gas kao energent (mreža postoji u ulici).
Zainteresovan sam za DualComfort system koji bi se instalirao samo u stambenom prostoru P+Pk.
Da li biste bili u mogućnosti da mi date orjentacionu ponudu za projektovanje, ugradnju I poštanje u rad ovog sistema?
 

Vaš komentar