Natrag na listu

Viessmann d.o.o.

Tabanovačka 3, Beograd

+381 11 30 97 887

+381 11 30 97 886

E-mail kontakt

www.viessmann.rs

Kratki portret preduzeća Viessmann

Film o preduzeću

Preduzeće Viessmann jedan je od vodećih svetskih proizvođača u oblasti sistema za grejanje. Ovo porodično preduzeće osnovano je 1917. godine i i vodi ga upravni odbor na čijem je čelu dr Martin Viessmann. Promet preduzeća iznosi oko 1,7 milijardi evra i ima oko 8.600 zaposlenih.

Viessmann je prisutan u celom svetu sa 16 fabrika u Nemačkoj, Francuskoj, Kanadi, Poljskoj, Mađarskoj, Austriji, Švajcarskoj i Kini, sa prodajnim centrima u 37 zemalja, kao i sa 120 predstavništava širom sveta. 60 procenata prometa potiče od izvoza.

 

Kompletni program za sve vrste goriva i ceo spektar kapaciteta

Trostepeni kompletni program firme Viessmann obuhvata kapacitetom od 1,5 do 20.000 kW stabilne i zidne kotlove na ulje i gas, u okviru čega obuhvata i kompletnu ponudu kondenzacionih kotlova od 3,8 kW do 6,6 MW, kao i sisteme na obnovljivu energiju, poput toplotnih pumpi od 1,5 kW do 1,5 MW, solarnih sistema sa vakuumskim i ravnim kolektorima, kao i kotlova na cepanice, pelete i brikete od 4 kW do 13 MW. Program takođe obuhvata i komponente za regulaciju i komunikaciju podataka, kao i celokupne periferne sisteme do grejnih tela i podnog grejanja.

Kompletni program nudi individualna rešenja sa produktivnim sistemima za sve energetske nosioce, svejedno da li su u pitanju porodične kuće, velike zgrade, radnje, industrija, lokalni sistemi grejanja, modernizacija postrojenja ili novogradnja.

 

Sveobuhvatna ponuda usluga

Viessmann svojim partnerima nudi celokupnu paletu usluga koje im znatno olakšavaju svakodnevni rad. To obuhvata pomoć tehničke službe, obimnu ponudu softvera, između ostalog za daljinsko programiranje i daljinsko nadgledanje grejnih postrojenja, podršku reklamom i unapređivanjem prodaje, kao i obiman sistem informacija i poručivanja koji je non-stop dostupan na internetu i lak za upotrebu.

 

Viessmann akademija

Strukturne promene na tržištu sistema za grejanje uslovljavaju veliku potrebu za usavršavanjem. Viessmann akademija vodi računa o ovom izazovu. Ona nudi obiman program za školovanje i usavršavanje stručnjaka za grejanje, planera, arhitekata, društava za izgradnju stanova, dimničara, tehničkih obrazovnih ustanova, kao i sopstvenih saradnika. Širom sveta godišnje oko 70.000 stručnjaka učestvuje na seminarima za usavršavanje koje organizuje Viessmann akademija.

Deseti put zaredom „Stručni partner broj 1“

Već deseti put zaredom partneri su potvrdili svoje zadovoljstvo proizvodima i uslugama preduzeća tako što su Viessmann izabrali za „Stručnog partnera broj 1“ u anketi koju svake dve godine sprovodi „markt intern“, nemačka služba za informisanje branše.

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu
Tehnika
Projekti
Video