Natrag na listu

Top Therm d.o.o.

Pece Ferenca 14., Bečej

021-6919-555

E-mail kontakt

www.toptherm.rs/


     
 

TopTherm d.o.o.

je osnovan 04.07.2002. godine kao domaće preduzeće bez stranog kapitala.

Naš glavni cilj je, da distribucijom opreme koja je svetskog nivoa, štedljiva i štiti okolinu kao i kvalitetnom uslugom po smernicama ISO 9001:2000 izrastemo u jednu od vodećih preduzeća iz te oblasti.

Zalaganje za postizanje tog cilja rukovodiocima našeg preduzeća nije samo zadatak, već subjektivna, intelektualna i moralna potreba, dok svojim primerom obeležavamo put koji prati kolektiv firme.

Distribucija Hoval proizvoda čini glavni prihod naše firme, koju delatnost obavljamo po ekskluzivnom ugovoru sa Hovalwerk AG. iz Švajcarske.

Dva glavna profila naše firme su grejna i ventilaciona tehnika. Unutar grejne tehnike nudimo Hoval kotlove iz kondenzacione i konvencionalne tehnike u kapacitetima za domaćinstva kao i za industriju. Pored toga nudimo gasne i uljne gorionike, rezervoare sanitarne tople vode, kao i prateću opremu ovih proizvoda. Unutar ventilacione tehnike nudimo rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju visokih prostorija kao što su skladišta, proizvodne ili sportske hale.

U prostorijama naše firme redovno organizujemo edukaciju projektanata, servisera i stručnih saradnika.

Hoval Srbija

 

U Bečeju posedujemo bogato opremljeno skladište na kojem stalno držimo velik broj kotlova, gorionika, regulatora, pribora i rezervnih delova radi promptne isporuke našim komitentima.

 

Filozofija Hoval-a


Štednja energije - zaštita životne sredine

 

Ovo je osnovna filozofija na kojoj Hoval radi već nekoliko godina. Ni na koji način ovo nije slogan kompanije, niti samo prazno obećanje; ona ukazuje na ozbiljno opredeljenje i diktira čitav način razmišljanja i delovanja.

 

U području grejne i ventilacione tehnike, Hoval teži ambicioznim ciljevima; razvijanju inovativnih rešenja i postizanju uspeha. Osiguravanje dodatnih pogodnosti korisniku sa inovativnim "Hoval jednostavnim sistemima" - dodatnu vrednost u smislu rukovanja, komfora u radu i troškova. Postizanje najnižih mogućih uticaja na okolinu kroz optimalno iskorišćavanje energije.

 

Pretvaranje tih činjenica u praksu uočava se kroz same proizvode. Uzmimo npr. inovaciju kao što je MultiJet® s kojim je Hoval 1996. godine napravio prekretnicu kao pionir u tehnologiji uljno-loženih kondenzacionih kotlova. Hoval Sun&Fire® može dostaviti do 50% energije potrebne za grejanje i sanitarnu toplu vodu osigurane sunčevom energijom. Hoval HomeVent® masivno povećava povrat energije korišćenjem moderne sorpcione tehnologije i istovremeno sprečava neželjeno odvlaživanje vazduha u okolini.

 

Sa oko 1.000 zaposlena, Hoval nije velika kompanija, ali se vidimo kao prilično velika, globalno orijentisana i aktivna porodica. Svojim individualnim stilom podržane strašću, ličnošću, predanosti i zadovoljstvom, nastojimo impresionirati klijente našim rešenjima i proizvodima. Načelno, filozofija je posledica uverenja i stupanja u akciju.
Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu
Tehnika