Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng
Natrag na listu

Delta Term d.o.o.

Novopazarska 12, Beograd

381 11 744-07-05

E-mail kontakt

www.deltaterm.com

„DELTA TERM“ d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarija, grejanja i klimatizacije. Osnovano je od strane zanatske radnje VODOTEHNIKA, renomiranog izvođača radova gore pomenutih instalacija..


Istorija firme
 

 Vodotehniku je osnovao Jakov Milanović 1929. godine. Od svog osnivanja do 1943. godine razvija se u firmu sa nizom izvedenih reperezentativnih objekata tog vremena. Posle II svetskog rata posluje kao zanatska radnja koja zapošljava 3-5 radnika (zakon u socijalizmu ograničava broj zaposlenih u privatnom sektoru). 1970. godine Vodotehnika prelazi u vlasništvo Dobrivoja Milanovića.

Devedesetih godina, sa prelaskom na novi sistem društvenog uređenja, Vodotehnika u cilju proširenja delatnosti osniva 1995. godine trgovinsko – izvođačku firmu Delta Term, koja je u celokupnom vlasništvu Dobrivoja Milanovića. Po porodičnoj tradiciji, 2012. firmu nasleđuje Ivan Milanović.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Delta Term ubrzo postaje tržišni lider u svojoj oblasti. Prvi na srpskom tržištu (1996) plasira novu tehnologiju cevnih sistema PPR, Pex-Al-Pex i inox flexi cevi. Uvodi nisko temperaturne sisteme sa alternativnim izvorima energije.

Delta Term danas


 "Delta Term" danas raspolaže sa 3.500 kvadratnih metara poslovnog prostora, veleprodajom, maloprodajom i magacinskim objektima sve u svom vlasništvu. U  novom prodajno-distributivnom centru od preko 2.500 kvadrata, instaliran je najsavremeniji sistem klimatizacije, toplotna pumpa voda-voda u kombinaciji sa plafonskim i podnim grejanjem i hlađenjem. Svi radovi od projektovanja i izvođenja do puštanja u rad su delo stalno zaposlenih radnika u Delta Term-u. Ovim savremenim tehničkim i ekološkim rešenjima potvrdili smo opredeljenje firme ka praćenju i primeni vrhunskih tehnologija.

Raširena prodajna mreža preko svojih distributera u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj nam omogućava stalno praćenje tržišta. Sa svojim inženjersko - tehničkim kadrom u mogućnosti smo da projektujemo, pružimo tehničku podršku i izvedemo objekte svih namena. Zastupnici smo ili jedan od glavnih distributera više od 40 renomiranih evropskih firmi.
 

PARTNERI

 "Delta Term" d.o.o. predstavlja sintezu osamdesetogodišnjeg iskustva i najboljih rešenja vodećih evropskih proizvođača u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarije, grejanja i kanalizacije.

 
Možemo slobodno reći da nam upravo dugogodisnje znanje i iskustvo, uz ponudu opreme vrhunskog kvaliteta, daje najveću prednost u odnosu na sve druge trgovačke firme. Težimo da uvek imamo robu vrhunskog kvaliteta u dovoljnim količinama na lageru sa različitim nivom cena, ali nikad ispod dozvoljenog standarda. Budite uvereni da svaki od 12.000 artikala koje imamo na lageru je prethodno proveren (u praksi).   

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu

© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost