Natrag na listu

Vaillant GmbH - Predstavništvo u Srbiji

Radnička 57, Beograd

381-11-3540-050

E-mail kontakt

www.vaillant.rs

 

Vaillant GmbH sa matičnim sedištem u Remscheid-u, SR Nemačka, ubraja se u pionire među vodećim preduzećima iz područja tehnike grejanja u Evropi. Vaillant je jedini proizvođač u Evropi koji nudi kompletan program za udobnost stanovanja i pripreme tople sanitarne vode koristeći sve energente: gas, ulje, struja, solarna energija i u budućnosti  vodonik / uređaj na gorivnu ćeliju i zeolit / zeolit-toplotna pumpa.

Vaillant Group proizvodi u 14 fabrika širom Evrope. U novoj grupi ujedinjeno je 9 različitih proizvodnih marki (Vaillant, Saunier Duval, Renova Bulex, Glow-worm, ABRU, AWB, Protherm,Hermann, DemirDokum), koje će se i u buduće naći odvojeno na evropskim tržištima. Vaillant  Group u segmentu zidnih uređaja je tržišni vođa u Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španiji, Belgiji, Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Slovačkoj, dok u Danskoj i Sloveniji zauzima broj dva, a u Italiji, Holandiji i Turskoj broj tri u tržišnom poretku.

Predstavništvo Vaillant za Srbiju otvoreno je u junu 2005. godine. Sedište firme se nalazi u Beogradu, u Radničkoj ulici broj 59, opština Čukarica. Poslovni prostor Predstavništva sastoji se od nekoliko opremljenih kancelarijskih prostorija, edukacionog centra sa praktikumom, izložbenog prostora i višenamenskog magacinskog prostora.

Lokacija

» resetuj poziciju

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu
Tehnika
Projekti
Video