Natrag na listu

Etaž d.o.o.

Industrijska bb, Beograd - Vrčin

381 11 805-3980

E-mail kontakt

www.etazgrejanje.com

ETAŽ d.o.o. je trgovinsko preduzeće u privatnoj svojini, osnovano 1990.god. u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina opremom za centralno grejanje. Početak rada je baziran na maloprodaji kućnih termotehničkih i gasnih instalacija.

Danas, ETAŽ pored svojih deset specijalizovanih maloprodajnih objekata u Beogradu, Pančevu, Mladenovcu, Smederevu i Nišu i nekoliko komisionih maloprodaja u Srbiji, snabdeva kroz velikoprodaju izvođače radova i investitore velikih objekata, materijalom za centralno grejanje, uključujući podstanice, cevni razvod i izuzetno široki asortiman kućnih instalacija, sve izraženo u preko 5200 artikala. ETAŽ je prisutan na tržištu Crne Gore preko preduzeća Mikro-mont - Bijelo Polje. ETAŽ je zastupnik/uvoznik proizoda uglednih evropskih proizvođača u oblasti termotehničkih instalacija: Armack, Aquamax, Caleffi, Centrometal, Danfoss, ESBE, FAF, Fondital, Giersch, Henco, Herz, Junkers, Rems, Rehau i Sitem.


Montere SPLIT sistema hlađenja, pratimo sa svom dodatnom opremom za klima uređaje ( bakarne cevi, izolacija, nosači klima, kondenz creva).

Prema bilansu poslovanja iz 2006.godine preduzeće ETAŽ se svrstava u red srednjih preduzeća sa trenutno 74 zaposlenih od kojih je šesnaest sa VSS i ostali sa srednjom stručnom spremom.

Lokacija

» resetuj poziciju

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu
Tehnika
Download