Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng
Natrag na listu

CENTRAL-H DOO

Čekić b.b. Debeli Lug, Majdanpek

E-mail kontakt

www.central-ch.com

Neprekidno se razvijamo povećavajući i asortiman roba i obim poslovanja. Prisutni smo na tržištima Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije. U Srbiji spadamo u najznačajnije distributere bakarnih cevi i bakarnog, mesinganog i bronzanog fitinga.

Na dobrom smo putu da rezultate koje smo postigli u svetu grejanja preslikamo na sfere klimatizacije i hlađenja, kako bismo još ojačali našu tržišnu poziciju. Naše preduzeće danas raspolaže širokom paletom proizvoda, pre svega za centralno grejanje kako renomiranih domaćih tako i stranih proizvođača.

Zajedno sa našim partnerima pratimo svetska dostignuća u oblasti grejanja, pažljivo birajući proizvode kojima ćemo da proširimo paletu naše ponude. Značajan lager, proizvoda koje nudimo, garantuje ekspeditivnost našeg poslovanja.

Jedan od osnovnih poslovnih ciljeva je uspostavljanje čvrste i trajne saradnje sa klijentima na bazi međusobnog poverenja i poštovanja. I zato sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da je upravo pristup u kome je KLIJENT U SREDIŠTU PAŽNJE, postao naš zaštitni znak.

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu

© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost