Natrag na listu

Grundfos Srbija d.o.o.

Omladinskih brigada 90b, Beograd

011 225 87 40

E-mail kontakt

www.grundfos.rs

Profil kompanije Grundfos

Grundfos – proizvođač pumpi sa visokim idealima Kada je Poul Due Jensen osnovao Grundfos 1945. godine, uložio je svu svoju energiju i kreativnost u ostvarenje sna o stvaranju jake i uspešne kompanije. Sada se taj san i ostvario. Profil korporacije sa dobro definisanim vrednostima, stavovima i poslovnim principima je postao snažan. Formirana je čvrsta osnova za ekonomsku ekspanziju i internacionalni rast i razvoj sve većeg rada na ljudskim, socijalnim i ekološkim pitanjima.

Danas je Grundfos poznat svuda u svetu po svojoj pouzdanosti, poverenju i inovacijama. Ovakav ugled je stečen kontinualnim usavršavanjem postojećih pumpi i čestim uvođenjem novih proizvoda. Na ovaj način Grundfos doprinosi uspešnijem snadevanju vodom i sa velikom pogonskom sigurnošću bez obzira da li se voda koristi za ljude, navodnjavanje, industrijske procese ili grejanje i hlađenje zgrada. Rani snovi nisu bili zaboravljeni - oni se često poboljšavaju i kontinulno se čine napori da se oni ostvare.

Danas su oni predstavljeni u Grundfos-ovoj misiji, viziji i kopanijskim vrednostima, izražavajući i objašnjavajući stavove, vrednosti i strategiju na kojoj Grupa želi da gradi svoju budućnost. Čovekova okolina je visok prioritet Grundfos je ustanovio raison d’être - njegova misija - je “da doprinosi boljem kvalitetu života i zdravoj čovekovoj okolini“. To je obaveza koju je Grundfos preuzeo na sebe kao jedan od svetskih vodećih proizvođača pumpi. Grundfos pridaje veliku važnost pouzdanosti. Pumpe su proizvedene na ekološki bezbedan način i izazivaju najmanje moguće oštećenje čovekove okoline.

Veoma rano u 1999. svi Grundfos-ovi proizvodni centri u svetu su ekološki sertifikovani, prema internacinalnom standardu ISO 14002. Ali moguća pouzdanost pumpi kroz njihov individualni životni vek je još važnija. Ne samo u odnosu na njihovu nisku potrošnju energije u poređenju sa njihovom produktivnošću, već takođe u odnosu na ponovnu upotrebljivost komponenti kad su one na raspolaganju. Način na koji Grundfos tumači koncept podrške je usko povezan sa drugim elementom u kompanijskim vrednostima - odgovornošću.

Odgovornost je preduslov da budemo viđeni kao pouzdana kompanija koja radi ono što kaže i kaže ono šta radi. Globalno širenje obezbeđuje stabilnost Načini za dostizanje Grundfosoovih ciljeva su “uspešan razvoj, proizvodnja i prodaja visoko-kvalitetnih pumpi i pumpnih sistema svetski poznatih“.

Da bi održao svoju poziciju kao jednog od svetski vodećih proizvođača pumpi, Grundfos nastavlja sa istraživnjima sa novim materijalima i procesima da bi mogao da predstavi nove pumpe i pumpne sisteme koji će biti u stanju da zadovolje potrebe tržišta za efikasnijim, pouzdanijim i uređajima koji štede energiju. Međutim, sve više i više Grundfos pumpi sadrži ugrađene elektronske kontrolne sisteme koji štede energiju.

Prodaja i održavanje Grundfosovih proizvoda prvenstveno se odvija kroz različite Grundfosove nacionalne kompanije. Na taj način, poznavanje lokalnog tržišta je osigurano sa visokim nivoom servisa kupaca.

Globalno širenje Grupe obezbeđuje stabilnost u svetu za koji su karakteristične brze ekonomske promene.

Za kupce to znači da se mogu odmoriti uvereni da su Grundfos pumpe, rezervni delovi i visoko kvalifikovani tehnički saveti uvek pri ruci.

Grunfos nastavlja da brzo raste i potpuno je pripremljen da se susretne sa izazovima u budućnosti – prirodno ovo se odnosi na mnoge nacionalne Grundfos kompanije po svetu, isto kao i za Centralu Grupe u Bjerringbrou, Danska.

Lokacija

» resetuj poziciju

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu
Tehnika