Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng
Natrag na listu

Clivere

+381 11 37 56 801

E-mail kontakt

www.clivere.com

CLIVERE, preduzeće u dinamičnom razvoju, osnovale su dve firme koje su među najvećim kompanijama u oblasti HVAC u Grčkoj.

Osnivači su preneli na firmu svoje tridesetpetogodišnje iskustvo u oblasti trgovine uređajima, rezervnim delovima, rashladnim sistemima, hemijskim sredstvima, klima uređajima, uređajima za ventilaciju, uređajima za čišćenje ventilacionih kanala, filterima za prečišćavanje vazduha, mernim instrumentima, sistemima registrovanja i slanja podataka, sistemima za kontrolu, sistemima za detekciju raznih vrsta curenja putem ultravioletnog zračenja, rashladnim kulama, dizalicama sa širokim spektrom alata i uopšte proizvodima napredne tehnologije, kao i novim originalnim artiklima.

Firma CLIVERE vrši izbor prema strogom kriterijumu, zastupnik je najuspešnijih firmi sa svetskog trzišta i distribuira preko 10.000 proizvoda na širem prostoru Balkana.

Tri osnovna principa na kojima naša firma zasniva svoje usluge su:

  • Kompletna usluga klijenata
  • Pouzdani proizvodi po konkurentnim cenama
  • Originalni predlozi za nove primene

Naš sajt www.clivere.com još uvek upotpunjavamo informacijama o proizvodima, ali veći deo našeg asortimana lako možete pronaći uz mnoštvo fotografija i tehnički opis.

Lokacija

» resetuj poziciju

Vaša E-mail adresa:
Tema poruke:
Poruka:
Natrag na listu

© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost