Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

HERZ u fudbalu - EM EURO-2012

Iako se Austrijska fudbalska reprezentacija nije kvalifikovala za Evropsko prvenstvo u fudbalu, EURO 2012, ova manifestacija svakako nije prošla bez Austrije.

HERZ u fudbalu - EM EURO-2012

U finalu smo!

Proizvodi firme HERZ Armaturen su se kvalifikovali i naći će se u finalu prvenstva u Kijevu. Naša predstavništva i kolege iz Ukrajne i Poljske su se potrudili da ventili firme budu deo instalacija novo izgrađenih fudbalskih stadiona. Stadioni, arhitektura, konstrukcije i tehničkia rešenja, predstavljaju prava dostignuća modernog doba, a armatura firme HERZ se savršeno uklapa u postavljena rešenja i zahteve energetske efikasnosti.

Novoizgrađeni Nacionalni Stadion u Varšavi ima kapacitet za 58 500 gledalaca fudbalskog prvenstva EURO 2012. Stadion je dizajnirao, projektovao i izgradio Nemačko-Poljski konzorcijum počev od 2009. godine. Vrednost investicije iznosila je 465 miliona €, a njena specifičnost je pokretna krovna konstrukcija koja može da izdrži opterećenje do 18 cm debljine snega. Objekat se nalazi u distriktu Praga na istočnoj obali reke Vistule. Otvaranje prvenstva, utakmicom između Grčke - Poljske, održalo se na ovom stadionu 8. juna, a polufinale će se održati 28. juna.

 

Pogled na stadion na istočnoj obali reke Vistule, desno od stadiona most Poniatowski

Dole: Nacionalni stadion u Varšavi noću

Stadion Miejski u Poznanju tokom izgradnje

 

U kompletno renoviranom stadionu u Poznanju za obnovnu sistema snabdevanja vodom i toplotnom energijom upotrebljeni su proizvodi firme HERZ.

Stadioni u Ukrajini: Kijevu, Donjecku, Lavovu i Harkivu su takođe modernizovani, a ventili firme HERZ su korišćeni prilikom projektovanja.


Nazad

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost