Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

Vaillant greje "Fashion Park Outlet" u Inđiji

Više od 70 kotlova brinuće za vrhunski komfor zaposlenih i posetilaca.

Dugo najavljivani prvi autlet centar u Srbiji biće otvoren 19. aprila u Inđiji. U njemu će se tokom cele godine prodavati garderoba, obuća i aksesoar sa sniženjem od 30 do 70%. Na više od 15.000 kvadrata prodajnog prostora, što poređenja radi, predstavlja površinu od dva fudbalska terena, posetiocima će biti na raspolaganju 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova.

Ugovor o zakupu potpisali su neke od najznačajnijih svetskih robnih marki, a pored prodavnica, u sklopu autleta biće otvorena i dečija igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica i banka, a posetiocima će biti na raspolaganju besplatan parking sa 1.200 mesta.

Ono što je svakako zanimljivo je činjenica da grejanje i pripremu potrošne tople vode za ovaj autlet centar obezbeđuju Vaillantovi gasni aparati. Radi se o kombinovanim konvencionalnim i kondenzacionim kotlovima, kao i o nekoliko VU/VIH centrala i jednom broju VUI aparata.

Sve ukupno više od 70 kotlova brinuće za vrhunski komfor zaposlenih i posetilaca.

 

Fashion Outlet Indjija - Gasni kotlovi

FOTO: Grejanje.com

Izvor: Vaillant Newsletter

Nazad

Komentari

Grejanje.Com
11 04 2012
Posetili smo Fashion Outlet i objekat je na prvi pogled urađen vrlo solidno. Nadamo se da su resenja energetski efikasna i da ce nam biti dostavljene bliže informacije o implementiranim resenjima.
 

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost