Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

TA Hydronics - Ujedinjeni u inženjerskim rešenjima

Želimo da Vas obavestimo da su se tri snažne KGH kompanije usko povezale: Pneumatex, TA i Heimeier


Tri snažne KGH kompanije su se usko povezale: Pneumatex, specijalista u održavanju pritiska i kvaliteta vode; TA, svetski lider u rešenjima hidrauličkog balansiranja i Heimeier, nemački broj jedan proizvođač na polju termostatske regulacije. Od sada svi zajedno deluju pod imenom TA Hydronics. Formalno povezivanje tri lidera podignuće standarde na polju hidrauličkih rešenja, isporukom optimizovanih sistema i komforom unutrašnjih prostora uz najmanje moguće utroške energije.

Energetska efikasnost postala je globalni cilj na polju gradnje, a ne samo kgh sektora. TA Hydronics poseduje jedinstveno znanje o tri ključna područja: održavanje pritiska i kvaliteta vode; balansiranje i regulacija kao i termostatska regulacija, u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, proizvodima i stručnjacima, pružiće svestrana rešenja za sve Vaše KGH potrebe.

S odličnim ljudima i proizvodima ujedinjenim pod istom zastavom, TA Hydronics je vodeći svetski ekspert u sistemima hidrauličke distribucije i neizaobilazan partner.

Za više informacija, možete kontaktirajte lokalno TA Hydronics predstavništvo, ili posetite web stranicu www.tahydronics.com

TA Hydronics

Srbija

Nazad

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost