Početna O portalu Prijatelji Uloguj se Upiši se u adresar Twitter Eng

Kondenzacioni uređaji od 2012. obavezni u EU

Da li ste znali da će gasni kondenzacioni, visokoefikasni uređaji od sledeće godine biti obavezni za sve nove ugradnje u zemljama Evropske unije?

[Izvor - vaillant.rs]

Primenom kondenzacione tehnologije moguće je ostvariti uštedu na troškovima grejanja u odnosu na konvencionalnu tehnologiju i do 17%, a zbog manje emisije štetnih gasova, štiti se životna sredina.

Radi smanjenja troškova grejanja i kupci u Srbiji se sve češće odlučuju na kondenzacionu tehnologiju, a Vaillant u svom prodajnom programu nudi široki izbor kondenzacionih zidnih uređaja i kotlova.

Bilo da se odlučite za zidni gasni kondenzacioni kotao tipa ecoTEC pro, ili najsnažniji Vaillantov stabilni gasni kondenzacioni kotao ecoCRAFT exclusiv, znate da ste izvršili pravi izbor.

Naravno, za sve modele Vaillant nudi i širok spektar automatike, mogućnost povezivanja sa rezervoarima za pripremu PTV, kao i sa solarnim sistemima.

Da je kondenzacija veoma bitna tema, svedoči i činjenica da je Vaillant u toku protekle i ove godine organizovali obuke za kondenzacione uređaje za sve ovlašćene servisere.

Takođe, mnogi servisi su uz pomoć Predstavništva brže, lakše i jeftinije došli do analizatora dimnih gasova, koji je neophodan za puštanje u rad gasnih kondenzacionih kotlova.

Nazad

Komentari

Nema unetih komentara

Vaš komentar
© Grejanje.com 2010-2012 | Powered by PlumDesign
Nezavisnost rada magazina za energetsku efikasnost omogućili su pokrovitelji i sponzori projekta
Logo Grejanje.com - Magazin za Energetsku Efikasnost